"Κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος"

 Πιστή στην υπόσχεση μου να σας δίνω ιδέες και κουράγιο την δύσκολη αυτή περίοδο συνεχίζω σήμερα με τρεις ακόμα δραστηριότητες. Εννοείται πως πάντα η συμβουλή μου είναι να βγείτε έξω όσο ο καιρός το επιτρέπει και να περπατήσετε, να κάνετε ποδήλατο, πατίνι ή όποια άλλη σωματική άσκηση αρέσει σε εσάς και στα παιδιά σας. Τις υπόλοιπες ώρες, όμως , που είναι πολλές μέσα στο σπίτι, σας δίνω κάποια ακόμα tips να ακολουθήσετε αν το θέλετε και που κράτησαν αρκετά απασχολημένο και χαρούμενο τον δικό μου μικρό, δραστήριο νεαρό. 

       Στολίστε ένα χριστουγεννιάτικο                         δέντρο σε χαρτί!⭐

Μια κόλλα χαρτί και μαρκαδόροι ή χαρτόνια αρκούν για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό δέντρο με το μικρό σας. Σχεδιάστε εσείς το δέντρο και αφήστε τον να αυτοσχεδιάσει στον στολισμό. 🎄

Παίξτε με πλαστελίνη

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες των περισσότερων παιδιών είναι η πλαστελίνη. Αν δεν έχετε έτοιμη μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας με απλά υλικά. Σας παραθέτω το link από αυτήν που δοκιμάσαμε εμείς. Από εκεί και πέρα αφήνετε την φαντασία σας ελεύθερη και στήνετε το δικό σας παιχνίδι. 




Μαγειρέψτε μαζί 🍪

Βρείτε μια σχετικά απλή συνταγή είτε για κουλουράκια είτε για κέικ ή για ό,τι άλλο σας αρέσει και βάλτε το παιδί στην κουζίνα μαζί σας. Τρελαίνονται να παίζουν με τις ζύμες, να ανακατεύουν και να νιώθουν ότι μπορούν να σας βοηθήσουν. Ναι θα λερωθεί περισσότερο η κουζίνα σας αλλά αξίζει τον κόπο!

Περιμένω με χαρά τα σχόλια σας καθώς και τις δικές σας ιδέες που μπορώ να συμπεριλάβω στις επόμενες αναρτήσεις!

Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα!
😉

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις