Καλωσόρισμα!



Μαμά εν δράσει. Μια μαμά αφιερωμένη στα παιδιά της, με πολλή αγάπη και χαρούμενες στιγμές αλλά και μια δύσκολη καθημερινότητα με πολλές απαιτήσεις. Μαμά που είτε δουλεύει, είτε άφησε την δουλειά της για λίγο ή πολύ με σκοπό να είναι δίπλα στα παιδιά της αλλά και πάλι είναι σε δράση. Μαμά που ισορροπεί μεταξύ νοικοκυριού, παιδιών, συζύγου , φίλων  και δουλειάς και προσπαθεί να τα κάνει όλα τέλεια. Να διαβάζει, να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη, να παραμένει κοινωνική, όσο γίνεται περιποιημένη και όμορφη αλλά κυρίως να μην χάνει τον εαυτό της. Μέσα στη ρουτίνα, τα ξενύχτια και τα αμέτρητα πλυντήρια να μην απομακρυνθεί από τις ασχολίες , τα χόμπι της και ό, τι άλλο αγαπά.

Με αυτή τη μαμά θέλω να μοιράζομαι με αγάπη και ρεαλισμό τις σκέψεις, τις ανησυχίες μου , τα όσα έμαθα και εξακολουθώ να μαθαίνω για τον μαγικό κόσμο της μητρότητας αλλά και όλες αυτές τις στιγμές τρέλας και απελπισίας που πάντα έρχονται και θα έρχονται!

Αυτή την μαμά, την πολυάσχολη και ενεργητική, θα φιλοξενώ σε συζητήσεις και συνεντεύξεις για να παίρνουμε δύναμη και κίνητρο η μία από την άλλη, να μοιραζόμαστε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Κάπου διάβασα τελευταία ότι την στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται επίσης και μια μητέρα. Δεν υπήρχε πριν- η γυναίκα υπήρχε αλλά ποτέ η μητέρα. Η μητέρα είναι επίσης μια νέα ύπαρξη. Αυτή θα ανακαλύπτουμε παρέα.

Καλό μας ταξίδι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις